PELIKA KARAOKE PLATINUM (lisenssi)

PELIKA KARAOKE PLATINUM (lisenssi)

PELIKA KARAOKE PLATINUM (lisenssi)

399,00  (per kk)

In stock

399,00  (per kk)

Karaokebaareille suunniteltu laaja kappalevalikoima, jossa yli 3500 Suomalaista laulua sekä n. 20.000 ulkomaista kappaletta.

Katso paketin kappalelista

Pelika Karaoke Player tukee myös Soundtrack Your Brand -taustamusiikin käyttämistä taustamusiikkina karaokekappaleiden välissä.

Huom! Pelika Karaoke Player vaatii aina myös Pelika Karaoke Player -tietokonejärjestelmän vuokraamisen.

Kuvaus

Omistamamme Pelika Karaoke Player on markkinoiden edistyksellisin järjestelmä karaoken toteuttamiseen ravintoloissa, hotelleissa, yksityistilaisuuksissa ja muissa julkisissa tiloissa ja tapahtumissa!

Käyttö on helpompaa kuin koskaan kosketusnäyttötekniikkaan perustuvan käyttöliittymän johdosta. Taustamusiikin soitto karaokekappaleiden välissä on automaattista ja kaikki toiminnot tapahtuvat kosketusnäytöltä. Soittolistan hallinta on nyt yksinkertaista ja toiveiden syöttö soittolistalle on helppoa ja nopeaa.

Järjestelmä on täysin integroitu mukana tulevan eSongBook-palvelun kanssa, joka tekee paperiset karaokelistat tarpeettomiksi. Asiakkaat voivat selata kappalelistojasi puhelimella, tabletilla tai tietokoneella ja tarvittaessa jättää laulutoiveensa digitaalisesti. eSongBookin kautta jätetyt laulutoiveet siirtyvät karaokesoittimen laulujonoon automaattisesti.

Kotimainen kappalevalikoima pitää sisällään mm. Finnkaraoke, Power, Karaokepokkari, Laulavakoira, Hevikaraoke, Karaoketähti, Magnum, sekä Tatsia -karaokemusiikit.

Pelika Karaoke Player toimii myös informaatio- sekä mainoskanavana ravintoloissa, hotelleissa tai tapahtumissa: voit helposti ladata järjestelmään kuvia jotka pyörivät ruuduilla kappaleiden välissä.  Voit myös kirjoittaa helposti ja nopeasti tekstiä, joka rullaa jokaisessa näytössä ruudun alalaidassa.

Pelika Karaoke Player on saatavilla kahtena eri laiteversiona: 23″ kosketusnäyttötietokoneena ravintola-asennuksiin ja liikkuvaan käyttöön 15″ kannettavana kosketusnäyttötietokoneena!

Tämä tuote on lisätty vuokrakoriisi: