-40%

Muvika Pro Kiinteä kk-hinta 24kk (lisenssi)

Muvika Songs En

Muvika Pro Kiinteä kk-hinta 24kk (lisenssi)

179,00  (per kk)

In stock

179,00  (per kk)

Muvika Karaoke Pro on karaokepalvelu julkiseen ammattikäyttöön ravintoloissa, tapahtumissa ja muissa julkisissa tiloissa ja tilaisuuksissa. Saat käyttöösi tuhansia karaokekappaleita yhdellä edullisella kuukausimaksulla. Muvika Karaoke Pro toimii joko tietokoneella, tabletilla tai Muvika Box Pro -laitteella.

Tämä on määräaikainen 24kk sopimus. 24kk jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana hintaan 299€ / kk.

Hinnat sopimukselle:
1. vuosi hintaan 179,00 € / kk
2. vuosi hintaan 269,00 € / kk

Huom! Hinta sisältää palvelun tunnukset / lisenssin. Päätelaitteena voit käyttää joko omaa tietokonetta, tai vuokrata meiltä Muvika Box Pro -laitteen erikseen.

Lisätietoja palvelusta: www.muvika.com

Osastot: ,

Kuvaus

Muvikan käyttöliittymä on äärimmäisen helppokäyttöinen. Siitä löytyy kaikki tarvittavat toiminnot soittolistan luontiin ja muokkaukseen sekä sävelkorkeuden säätö. Muvikan älykäs haku myös varmistaa, että etsimäsi kappaleet löytyvät helposti.

Käytössäsi on jatkuvasti tuhansien kappaleiden valikoima, johon uusimmat hitit päivittyvät automaattisesti. Kaikki kappaleet Muvikan palvelussa ovat korkealuokkaisia lisensoituja karaokevideoita. Eniten kappaleita on suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Tällä hetkellä palvelussa on käytettävissä yli 50000 kappaletta ja valikoima päivittyy viikottain.

Muvika SongBookin avulla kaikki karaokeen osallistuvat voivat selata kappaleita ja valita kappaleensa itsenäisesti käyttäen esimerkiksi omaa kännykkäänsä.

SmartQjonoautomatiikka järjestelee laulujonon automaattisesti niin, että kaikki pääsevät laulamaan sopivin väliajoin.