Muvika Pro Box -päätelaite + kosketusnäyttö

Muvika Box Pro Front

Muvika Pro Box -päätelaite + kosketusnäyttö

59,00  (per kk)

In stock

59,00  (per kk)

Helppokäyttöinen, pienikokoinen ja kestävä päätelaite erillisellä kosketusnäytöllä Muvika Pro -käyttöön.

Osastot: ,

Kuvaus

Muvika Pro Box on täydellinen digitaalinen ratkaisu ravintolan karaokejärjestelmäksi. Laitteeseen voi tarvittaessa liittää kaksi mikrofonia ja siinä on kaikki tarvittavat miksaus- ja säätötoiminnot. Laite yhdistetään nettiin, televisiojärjestelmään ja äänentoistojärjestelmään, ja laulaminen voi alkaa. Muvika Pro Box toistaa kappaleet suoraan verkosta Muvikan palvelimilta, sekä tallentaa suosikit ja lauletut kappaleet paikallisesti offline-käyttöä varten.

Pro Box -järjestelmä toimitetaan yhdessä 22″ industrial-tason kosketusnäytön kanssa, jolta on helppo käyttää kaikkia palvelun ominaisuuksia ilman tilaa vievää näppäimistöä tai hiirtä.

Muvika Box Pro -järjestelmä on ihanteellinen myös ns. karaokekoppeihin, joissa asiakkaat käyttävät laitetta itse. Muvika-ohjelmisto on mahdollista asettaa ”koppitilaan”, jossa asiakkaille tarjotaan karsitumpi käyttöliittymä ja kaikki ylläpitoon liittyvät toiminnot saadaan piilotettua salasanan taakse.

Laitteessa on sisäänrakennettu mikseri, joten siihen voi kytkeä mikrofonit ilman erillistä mikseriä. Kaikuefektin säätö on suoraan käyttöliittymässä.

Muvika Pro Box sisältää myös sisäänrakennetun maksuttoman taustamusiikkisoittimen, joka täyttää ikävät hiljaiset hetket automaattisesti karaokekappaleiden välissä.