Maestro Pro - Music

Maestro Pro - Music

Oikea ammattikäyttöön kehitetty taustamusiikkipalvelu, joka sopii kaikkiin asiakastiloihin. Palvelusta löydät helposti satoja valmiita alan ammattilaisten laatimia soittolistoja tyylilajin, tunnelman tai tilaisuuden mukaan. Sisältää myös kaikki suomalaiset radiokanavat.

– Kymmeniä miljoonia kappaleita
– Ammattilaisten laatimat listat
– Älykäs ajastin
– Soittolistojen tuonti Spotifystä!

 • Maestro Pro – Music (lisenssi)

  Maestro Pro:n Music on oikeaan ammattikäyttöön suunniteltu taustamusiikkipalvelu. Music toimii saumattomasti yhteen Maestro Pro:n Karaoke, Sport sekä Digital Signage-palveluiden kanssa.

  Etsitkö korvaajaa loppuneelle Spotify Business -palvelulle? Tällöin valintasi on Maestro Pro: se tarjoaa helpon työkalun, jolla saat tuotua Spotify:ssä luomasi soittolistat Maestroon!

  Superhelppo ja monipuolinen Music pitää sisällään satoja ammattilaisten luomia soittolistoja tilan, tyylin ja tunnelman mukaan. Lisäksi voit luoda omia soittolistoja yli 20 miljoonan kappaleen valikoimasta ja jopa ajastaa halutun musiikin soimaan automaattisesti oikeaan aikaan. Lisäpalveluna saatava Jukebox tuo sinun musiikkikirjaston asiakkaasi ulottuville, jolloin voit antaa heidän soittaa rajaamistasi kappalevaihtoehdoista heidän omaa lempimusiikkiaan.

  Maestro Pro on saatavana Windows 10-käyttöjärjestelmällä varustettuihin laitteisiin.

  Huom! Hinta sisältää palvelun tunnukset / lisenssin. Päätelaitteena voit käyttää joko omaa Windows 10 -tietokonetta, tai vuokrata sellaisen meiltä.

  79,00  (per kk)
 • Kannettava tietokone Maestro Pro:n Music -palveluun

  Kannettava tietokone Maestro Pro:n Music -palvelulle.

  Vuokraamalla päätelaitteet meiltä, jää sinulle enemmän aikaa huolehtia yrityksesi muista tärkeistä asioista. Me vastaamme siitä, että käytössäsi on aina ehjä ja toimiva päätelaite.

  29,00  (per kk)
 • Tablettitietokone Maestro Pro:n Music -palveluun

  Windows 10 -käyttöjärjestelmällä varustettu tablettitietokone Maestro Pro:n Music -palvelulle. Tabletti on ihanteellinen ratkaisu, jos käytettävissä on vähän pöytätilaa, sillä 10″ näyttönsä ansiosta sen vaatima tila on minimaalinen.

  Vuokraamalla päätelaitteet meiltä, jää sinulle enemmän aikaa huolehtia yrityksesi muista tärkeistä asioista. Me vastaamme siitä, että käytössäsi on aina ehjä ja toimiva päätelaite.

  38,00  (per kk)
Tämä tuote on lisätty vuokrakoriisi: