Taustamusiikki

Vuokrattavat taustamusiikkipalvelut

Jokaisen ravintolan viihtyvyyteen kuuluu keskeisesti oikeanlainen taustamusiikki!

Meiltä saat saman katon alta haluamasi taustamusiikkipalvelun, joka auttaa sinua saamaan ravintolasi asiakasviihtyvyyden uudelle tasolle.

 • Maestro Pro - Music

  Maestro Pro - Music

  3 Tuotetta
 • Soundtrack Your Brand

  Soundtrack Your Brand

  4 Tuotetta
 • Maestro Pro – Music (lisenssi)

  Maestro Pro:n Music on oikeaan ammattikäyttöön suunniteltu taustamusiikkipalvelu. Music toimii saumattomasti yhteen Maestro Pro:n Karaoke, Sport sekä Digital Signage-palveluiden kanssa.

  Etsitkö korvaajaa loppuneelle Spotify Business -palvelulle? Tällöin valintasi on Maestro Pro: se tarjoaa helpon työkalun, jolla saat tuotua Spotify:ssä luomasi soittolistat Maestroon!

  Superhelppo ja monipuolinen Music pitää sisällään satoja ammattilaisten luomia soittolistoja tilan, tyylin ja tunnelman mukaan. Lisäksi voit luoda omia soittolistoja yli 20 miljoonan kappaleen valikoimasta ja jopa ajastaa halutun musiikin soimaan automaattisesti oikeaan aikaan. Lisäpalveluna saatava Jukebox tuo sinun musiikkikirjaston asiakkaasi ulottuville, jolloin voit antaa heidän soittaa rajaamistasi kappalevaihtoehdoista heidän omaa lempimusiikkiaan.

  Maestro Pro on saatavana Windows 10-käyttöjärjestelmällä varustettuihin laitteisiin.

  Huom! Hinta sisältää palvelun tunnukset / lisenssin. Päätelaitteena voit käyttää joko omaa Windows 10 -tietokonetta, tai vuokrata sellaisen meiltä.

  79,00  (per kk)
 • Kannettava tietokone Maestro Pro:n Music -palveluun

  Kannettava tietokone Maestro Pro:n Music -palvelulle.

  Vuokraamalla päätelaitteet meiltä, jää sinulle enemmän aikaa huolehtia yrityksesi muista tärkeistä asioista. Me vastaamme siitä, että käytössäsi on aina ehjä ja toimiva päätelaite.

  29,00  (per kk)
 • Tablettitietokone Maestro Pro:n Music -palveluun

  Windows 10 -käyttöjärjestelmällä varustettu tablettitietokone Maestro Pro:n Music -palvelulle. Tabletti on ihanteellinen ratkaisu, jos käytettävissä on vähän pöytätilaa, sillä 10″ näyttönsä ansiosta sen vaatima tila on minimaalinen.

  Vuokraamalla päätelaitteet meiltä, jää sinulle enemmän aikaa huolehtia yrityksesi muista tärkeistä asioista. Me vastaamme siitä, että käytössäsi on aina ehjä ja toimiva päätelaite.

  38,00  (per kk)
 • Soundtrack Your Brand -taustamusiikki (lisenssi)

  Soundtrack Your Brand -järjestelmään voit liittää rajattomasti taustamusiikkisoittimia samaan hallintaryhmään.

  Selaimella toimivan selkeän käyttöliittymän avulla voit hallinnoida soittolistoja, sekä ajastaa soittolistat soimaan kellonajan ja viikonpäivän mukaan.

  Soundtrack Your Brand:ssä on valtava määrä valmiita soittolistoja, jotka ovat käytettävissäsi. Voit myös luoda omia yksityisiä soittolistoja, tai ulkoistaa koko homman meille.

  Soundtrack Your Brand on ainoa taustamusiikkijärjestelmä maailmassa, joka tukee suoraan Spotify-soittolistoja. Voit siis ylläpitää ravintolasi soittolistoja omassa Spotify-sovelluksessasi. Tekemäsi muutokset päivittyvät ravintoloihin automaattisesti!

  Etähallittavan Soundtrack Your Brand:in päätelaitteena voidaan käyttää Windows-tietokonetta, erilaisia mobiililaitteita, tai erityisesti palvelua varten suunniteltua pienikokoista Blackbox-laitetta.

  59,00  (per kk)
 • Soundtrack Your Brand Blackbox -päätelaite

  Pienikokoinen ja simppeli päätelaite etähallittavan Soundtrack Your Brand -taustamusiikin toistoon.

  Kytke purkkiin vain virta, internet-kaapeli sekä äänikaapeli ja purkki toistaa nettihallinnassa luomaasi toistokalenteria tai soittolistaa.

  Laitetta voidaan ohjata nettihallinnasta, tai mobiililaitteisiin asennettavalla kauko-ohjain -sovelluksella.

  10,00  (per kk)
 • Soundtrack Your Brand Tabletti -päätelaite

  10″ Android-tabletti paikallisesti ja etänä hallittavan Soundtrack Your Brand -taustamusiikin toistoon.

  Pienen kokonsa ansioista tabletti ei vie turhaan arvokasta pöytätilaa.

  19,00  (per kk)
 • Soundtrack Your Brand Laptop -päätelaite

  Windows-käyttöjärjestelmällä varustettu kannettava tietokone, jota voidaan käyttää kaikenlaiseen Soundtrack Your Brand -käyttöön (paikallisesti ja etänä hallittavat järjestelmät).

  29,00  (per kk)
Tämä tuote on lisätty vuokrakoriisi: