Suomen reiluin, käytetyin ja nopeiten kasvava karaokepalvelu ammattikäyttöön. Valtava, yli 50 000 karaokekappaleen kirjasto jopa ilman kuukausimaksuja.

Katalogi päivittyy viikottain uutuuksilla ja järjestelmä sisältää tuen myös nykyaikaisille digitaalisille karaokelistoille.

Maestron karaoke toimii saumattomasti saman ohjelmiston sisällä Maestro-taustamusiikkipavelun, sekä Sport TV -palvelun kanssa.

Filter
 • Feelment Karaoke kuukausiveloituksella (lisenssi)

  Kiinteällä kuukausihinnalla oleva edistyksellinen karaokepalvelu. Laulata asiakkaitasi niin paljon kuin haluat, hinta on aina sama.

  Feelmentin  karaokevalikoima on vertaansa vailla! Yli 50 000 kappaleen valikoima, joka kasvaa viikoittain.
  Käytössäsi on karaokesarjoja, joita…

  459,00  (per kk)
 • Feelment Karaoke laulukertaveloituksella (lisenssi)

  Unohda kuukausimaksut! Osta laulukertoja varastoon, ja käytä niitä tarpeesi mukaan. Laulukerrat eivät vanhene ja niitä ei tarvitse käyttää kuukauden loppuun mennessä. Laulukertoja hankitaan etukäteen 200 kappaleen erissä ja yhden laulukerran…

  0,00  (per kk + 0,57e per soitettu kappale)
 • Feelment – Digitilaus

  Unohda vanhanaikaiset kansiot, tilauslaput ja laulukoodit! Digitilaus-lisäosalla asiakkaasi saavat
  käyttöönsä digitaaliset karaokelistat, jonka kautta he voivat selata tai tilata karaokekappaleita omilta älypuhelimiltaan tai ravintolaasi kiinteästi asennetulta tilauspäätteeltä.

  Sinulla on valta päättää miten…

  25,00  (per kk)
 • Päätelaite Feelement Karaoke-palveluun

  Tehokas kannettava tietokone Feelment-karaokekäyttöön.

  Vuokraamalla myös päätelaitteet meiltä, jää sinulle aikaa huolehtia yrityksesi muista tärkeistä asioista. Me vastaamme siitä, että käytettävissäsi on aina ehjä ja toimiva kone.

  49,00  (per kk)