Maestro Pro - Karaoke

Maestro Pro - Karaoke

Suomen reiluin, käytetyin ja nopeiten kasvava karaokepalvelu ammattikäyttöön. Valtava, yli 50 000 karaokekappaleen kirjasto jopa ilman kuukausimaksuja.

Katalogi päivittyy viikottain uutuuksilla ja järjestelmä sisältää tuen myös nykyaikaisille digitaalisille karaokelistoille.

Maestron karaoke toimii saumattomasti saman ohjelmiston sisällä Maestro-taustamusiikkipavelun, sekä Sport TV -palvelun kanssa.

 • Maestro Pro – Karaoke kuukausiveloituksella (lisenssi)

  Kiinteällä kuukausihinnalla oleva edistyksellinen karaokepalvelu. Laulata asiakkaitasi niin paljon kuin haluat, hinta on aina sama.

  Maestro Pro:n karaokevalikoima on vertaansa vailla! Yli 50 000 kappaleen valikoima, joka kasvaa viikoittain.
  Käytössäsi on karaokesarjoja, joita et muualta löydä!

  Huom! Hinta sisältää palvelun tunnukset / lisenssin. Päätelaitteena voit käyttää joko omaa Windows 10 -tietokonetta, tai vuokrata sellaisen meiltä.

  459,00  (per kk)
 • Maestro Pro – Karaoke laulukertaveloituksella (lisenssi)

  Unohda kuukausimaksut! Osta laulukertoja varastoon, ja käytä niitä tarpeesi mukaan. Laulukerrat eivät vanhene ja niitä ei tarvitse käyttää kuukauden loppuun mennessä. Laulukertoja hankitaan etukäteen 200 kappaleen erissä ja yhden laulukerran hinta on 0,57€.

  Valitsemasi laulukertapaketti voidaan asettaa uusiutumaan automaattisesti aina, kun ne ovat vähissä. Voit seurata laulukertojen kulumista Maestro Pro:sta löytyvästä laskurista.

  Maestro Pro:n karaokevalikoima on vertaansa vailla! Yli 50 000 kappaleen valikoima, joka kasvaa viikoittain.
  Käytössäsi on karaokesarjoja, joita et muualta löydä!

  Huom! Hinta sisältää palvelun tunnukset / lisenssin. Päätelaitteena voit käyttää joko omaa Windows 10 -tietokonetta, tai vuokrata sellaisen meiltä.

  0,00  (per kk + 0,57e per soitettu kappale)
 • Maestro Pro – Digitilaus

  Unohda vanhanaikaiset kansiot, tilauslaput ja laulukoodit! Digitilaus-lisäosalla asiakkaasi saavat
  käyttöönsä digitaaliset karaokelistat, jonka kautta he voivat selata tai tilata karaokekappaleita omilta älypuhelimiltaan tai ravintolaasi kiinteästi asennetulta tilauspäätteeltä.

  Sinulla on valta päättää miten asiakkaasi voi digitilausta käyttää! Ajasta digitilaus toimimaan haluamanasi aikana tai poista tilaukset käytöstä, jolloin asiakkaasi voi vain selailla kappaleita.

  25,00  (per kk)
 • Päätelaite Maestro Pro:n Karaoke -palveluun

  Tehokas kannettava tietokone Maestro Pro:n karaokekäyttöön.

  Vuokraamalla myös päätelaitteet meiltä, jää sinulle aikaa huolehtia yrityksesi muista tärkeistä asioista. Me vastaamme siitä, että käytettävissäsi on aina ehjä ja toimiva kone.

  49,00  (per kk)
Tämä tuote on lisätty vuokrakoriisi: