Pelika Karaoke Player

Omistamamme Pelika Karaoke Player (ent. KSF Player) on markkinoiden edistyksellisin järjestelmä karaoken toteuttamiseen ravintoloissa, hotelleissa, yksityistilaisuuksissa ja muissa julkisissa tiloissa ja tapahtumissa!

Käyttö on helpompaa kuin koskaan kosketusnäyttötekniikkaan perustuvan käyttöliittymän johdosta. Taustamusiikin soitto karaokekappaleiden välissä on automaattista ja kaikki toiminnot tapahtuvat kosketusnäytöltä. Soittolistan hallinta on nyt yksinkertaista ja toiveiden syöttö soittolistalle on helppoa ja nopeaa.

Järjestelmä on täysin integroitu mukana tulevan eSongBook-palvelun kanssa, joka tekee paperiset karaokelistat tarpeettomiksi. Asiakkaat voivat selata kappalelistojasi puhelimella, tabletilla tai tietokoneella ja tarvittaessa jättää laulutoiveensa digitaalisesti. eSongBookin kautta jätetyt laulutoiveet siirtyvät karaokesoittimen laulujonoon automaattisesti.

Kotimainen kappalevalikoima pitää sisällään mm. Finnkaraoke, Power, Karaokepokkari, Laulavakoira, Hevikaraoke, Karaoketähti, Magnum, sekä Tatsia -karaokemusiikit.

Pelika Karaoke Player toimii myös informaatio- sekä mainoskanavana ravintoloissa, hotelleissa tai tapahtumissa: voit helposti ladata järjestelmään kuvia jotka pyörivät ruuduilla kappaleiden välissä. Voit myös kirjoittaa helposti ja nopeasti tekstiä, joka rullaa jokaisessa näytössä ruudun alalaidassa.

Filter
  • Pelika laulutoivetabletti

    Android-tabletti lukitusohjelmistolla ja kestävällä seinätelineellä digitaalisen Pelika Karaoke Player -karaokelistan käyttöön.

    Päätelaitteelta asiakkaat voivat selata ja hakea karaokekappaleita, sekä jättää myös laulutoiveensa.

    29,00  (per kk)